Concert van Musica Secreta in de kerk Hemmen

Foto: Musica Secreta

Hemmen – Het tweede concert in de kerk van Hemmen wordt verzorgd door Musica Secreta, bestaand uit Noa van den Berg sopraan en Amalia Houri mandoline. Zij voeren werken uit van Mozart, Grieg, Händel en Gilbert & Sullivan.

Het tweede concert van de zomerserie 2024 zal plaatsvinden op zondag 26 mei a.s. om 15.00 uur.

Musica Secreta

De 20 jarige sopraan Noa van den Berg studeert in het eerste jaar van de bachelor aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle bij Claudia Patacca.
Noa komt uit een muzikale familie en ontdekte al snel haar passie voor zingen. Ze gaf diverse concerten in de Grootte Sociëteit in Zwolle en de Garnizoenskerk in Ravenstein met liederen en aria’s van onder meer Händel, Schubert, Mozart, Verdi, Bernstein en Gilbert & Sullivan met pianist en ArtEZ docent Wouter Munsterman.

De 20 jarige Amalia Houri is geboren in Oekraïne. Ze begon haar muzikale avontuur toen ze 13 jaar was. Ze begon daar met het volkinstrument ‘Domra’. Toen ze naar Nederland kwam, veranderde haar hoofdinstrument naar mandoline. Het muziekvak beviel haar zo, dat Amalia van muziek haar beroep wil maken. Hierdoor zijn er veel mogelijkheden voor haar ontstaan. Ze begon op het ‘kharkiv college of arts’ in Oekraïne bij Kolukanova Lyna en studeert nu op het ArtEZ conservatorium in Zwolle bij Sebastiaan de Grebber. Dit is een droom die voor haar uitkomt om in het buitenland te mogen studeren.

Info en kaarten

Uitgebreide informatie over het concert, programma en kaartverkoop en kunt u vinden op de websites cnmehemmen.nl, hervormdegemeentehemmen.nl.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen