112

Diefstallen uit niet afgesloten voertuigen

Wie herkent deze zonnebril
Foto: Politie Overbetuwe

Politie Overbetuwe vraagt aandacht voor de volgende onopgeloste diefstallen. Uit een aantal voertuigen zijn spullen gestolen.

In de afgelopen maanden zijn er diverse meldingen en aangiften bij politie Overbetuwe binnengekomen over een aantal verdachte situaties en diefstallen uit voertuigen. Hierbij bewoog een man op een fiets zich tijdens de nachtelijke uren door verschillende wijken in Overbetuwe en Lingewaard. De tijden waarop de verdachte actief was, lag veelal tussen 03:30 uur en 06:00 uur, De man fietst in alle rust door de wijken, op zoek naar niet afgesloten voertuigen. In een aantal gevallen wist hij spullen uit voertuigen weg te nemen.

Zaaknummer 2020414665

In de nacht van maandag 31 augustus op dinsdag 1 september is er een verdachte aangehouden. Hij was in het bezit van een hoesje met daarin een Ray-ban zonnebril. Herkent je jouw zonnebril? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de politie op het telefoonnummer 0900 8844. Vermeld het zaaknummer 2020414665.

Ben je getuige van een verdachte of heterdaad-situatie? Schroom dan niet en bel direct 1-1-2. Vanzelfsprekend adviseren wij je om geen waardevolle spullen achter te laten in uw voertuig en deze ten alle tijden af te sluiten.

Bron: Facebook Politie Overbetuwe

diefstallen
Wie herkent deze zonnebril
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden