112

Ouder echtpaar overleden bij ongeluk A325, kinderen gewond

Foto: DM van Hellesem

Elst – Bij een ernstig ongeluk op de A325 tussen Elst en Elden is vanavond een ouder echtpaar overleden. De twee kinderen die bij hen in de auto zaten zijn gewond, waarvan één ernstig.

Update: Kleindochter net als haar opa en oma overleden na ongeval op A325

De hulpdiensten werden rond 16:45 opgeroepen waarna er snel werd opgeschaald, er werden onder andere twee traumahelikopters opgeroepen.

Bekneld

Het busje dat op de file kwam inrijden raakte, naast de auto van de dodelijke slachtoffers, nog vier andere voertuigen die in de file stilstonden. Inzittenden zaten bekneld in hun voertuig maar raakten niet ernstig gewond, zij zijn nagekeken in de toegesnelde ambulances en hoefden niet behandeld te worden..

Maar de schade bij het eerst geraakte voertuig is enorm. De politie melde in de eerste instantie dat er één dode te betreuren viel maar moest later bekend maken dat ook een tweede slachtoffer was overleden. Het blijken een Opa en Oma te zijn die met hun kleinkinderen onderweg waren. Hun kleindochter raakte ernstig gewond en is overgebracht naar het Radboudziekenhuis in Nijmegen. Het jongetje is ook naar het ziekenhuis gebracht maar raakte licht gewond.

De bestuurder van het busje is aangehouden. Hij moet, naar verluid, alle waarschuwende Matrixborden gemist hebben en is met snelheid op de file ingereden. Hij wordt vanavond nog verhoord. Er is sporenonderzoek gedaan en getuigen worden verzocht zicht te melden bij de politie, zover zij zich nog niet kenbaar hebben gemaakt.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen