112

Brandweer naar schoorsteenband Erfstraat Randwijk

Randwijk – Brandweer Heteren werd rond de middag opgeroepen voor een schoorsteenbrand aan de Erfstraat.

Er viel niet veel meer te zien toen ze op hun bestemming aankwamen, geen vuur en nauwelijks rook. De hoogwerker uit Doorwerth kwam even later ook aangereden. Twee brandweervrouwen controleerden van bovenaf het schoorsteenkanaal met een warmtebeeldcamera. Pas daarna werd de woning aan de Erfstraat vrijgegeven. Er hoefde niets geblust te worden en iedereen kon weer huiswaarts gaan.

Schoon stoken

In de winter wordt vaker een houtkachel gestookt. Papier, bewerkt hout en geperste houtsoorten kunnen een aanslag in de schoorsteenpijp veroorzaken en daardoor neemt de kans op brand toe. De brandweer moet hierdoor vaker op pad. Het is ook van groot belang om jouw schoorsteen minstens een keer per jaar door een erkend schoorsteenveegbedrijf te laten schoonmaken.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen