112

Verdachte aangehouden van overval op supermarkt in Zetten

Foto: Piqsels

Zetten – Onderzoek naar de overval op de Albert Heijn supermarkt die op dinsdagavond rond 20.15 uur plaatsvond heeft een verdachte op geleverd.

Met mes bedreigd

Bij de overval is onder bedreiging van een mes een geldbedrag buitgemaakt. Door onderzoek door de politie is dezelfde avond een minderjarige verdachte uit de gemeente Overbetuwe aangehouden. De jongen zit vast voor onderzoek. Voor de medewerkers van de supermarkt is Slachtofferhulp beschikbaar.

Het onderzoek loopt nog. Mocht jij meer informatie hebben over de overval en/of de dader, neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem.

Impact

De impact van overvalcriminaliteit is enorm. Of het nu gaat om een overval op een winkelier, straatroof of een roofoverval bij mensen thuis, het effect op het slachtoffer is groot. Vaak zet de overval iemands leven emotioneel voor langere tijd op z’n kop.  Elke overval is er daarom één teveel. Om het aantal overvallen te verminderen, werken bedrijfsleven, gemeenten, burgers, politie, OM en reclasseringsorganisaties samen. Door goede preventiemaatregelen probeert men het aantal overvallen omlaag te brengen. Als toch een overval wordt gepleegd, grijpen politie, OM en de andere strafrechtelijke ketenpartners in om de overvaller op te sporen en te laten berechten, en recht te doen aan het slachtoffer. (bron: OM)

Lees ook: Overval op Albert Heijn Zetten, dader nog niet opgepakt

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen