112

Grote brand bij transportbedrijf Vos in Heteren

Heteren – In een loods van transportbedrijf Vos is vanavond brand uitgebroken. Kort na 19.00 uur werd brandweer Heteren opgeroepen. Al snel werd het opgeschaald naar grote brand en werden meerdere teams opgeroepen. De zwarte rookwolken trok veel publiek aan en de omgeving is inmiddels afgezet.

In de loods stond een vrachtwagen die om onbekende redenen in brand is gevlogen. Kort daarna vloog de loods ook in brand. Beiden zijn niet meer te redden en kunnen als verloren worden beschouwd.

De oorzaak van de brand is niet bekend. Er zijn explosies gehoord die waarschijnlijk afkomstig zijn van gasflessen. In verband met het mogelijk vrijkomen van asbest wordt aangeraden ramen en deuren te sluiten en de rook niet in te ademen.

Foto’s Patricia Rupp en video John Vink.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen