112

Demonstratie hulpdiensten tijdens Veiligheidsplein

Demonstratie brandweer Oosterhout
Demonstratie brandweer Oosterhout
Foto: Overbetuwe Nieuws

Elst – De veiligheid van inwoners is belangrijk. Daarvoor zijn er verschillende hulpdiensten die met diverse disciplines voor mens en dier in nood klaar staan. Tijdens het Veiligheidsplein kan je er meer over te weten komen..

Op zaterdag 15 oktober ben je van harte welkom op ‘Het Veiligheidsplein’ voor het gemeentehuis in Elst. Tussen 11.00 en 15.00 uur staan er allemaal marktkramen met stands van de partners van de gemeente op het gebied van veiligheid. Zij geven nuttige informatie en advies.

Activiteiten en demonstraties

Jong en oud kunnen meedoen aan activiteiten, zoals een kijkje nemen in een ambulance, brandweerauto, politiewagen en ProRail. Ook kun je zien hoe een afgebrande ‘woning’ eruit ziet. Bovendien kun je ervaren hoe het is om in een ruimte vol rook de weg naar buiten te vinden. Kom ook naar een van de twee demonstraties met presentatrice Eva van de Dam. Tijdens de demonstraties laten verschillende hulpdiensten zien hoe ze te werk gaan. Natuurlijk mag je ook langskomen voor een gezellig kopje koffie.

De demonstraties:

  1. Demonstratie 1 is van 11.15 tot 12.00 uur.
  2. Demonstratie 2 is van 13.30 tot 14.15 uur.

Het Veiligheidsplein wordt georganiseerd voor inwoners, ondernemers en gasten van de gemeente Overbetuwe. Het is te vinden op het plein tegenover her gemeentehuis, dorpsstraat 67 in Elst.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen