112

Zware mishandeling in Galamapark Elst

Galama park
Galama park
Foto: FB Politie Overbetuwe

Elst – De politie is op zoek naar getuigen van een zware mishandeling door vuurwerk.

Op vrijdag 7 oktober 2022, omstreeks 16:30 uur, vond er een zware mishandeling plaats in het Galamapark te Elst. Drie vrienden in de leeftijd van 11 jaar zaten die middag bij de ronde tafel langs de Randweg, toen drie onbekende jongens hen zonder enige aanleiding bekogelde met vuurwerk. Het vuurwerk kwam in de kleding terecht van één van de jongens, waarna het ontplofte. Doordat het vuurwerk ín zijn kleding ontplofte, liep de jongen tweedegraads brandwonden op. Hiervoor is hij behandeld in het ziekenhuis.

De drie jongens die het vuurwerk gooiden, waren allemaal in het donker en/of zwart gekleed en droegen allemaal een capuchon over hun hoofd. Ze gingen er nadien vandoor op een fiets.

Getuigen gezocht

In het belang van het onderzoek is de politie op zoek naar getuigen, camerabeelden en/of anderszins informatie die tot de identiteit van de drie verdachten kan leiden. Ben jij getuige, heb je camerabeelden / dashcambeelden of heb je informatie voor de politie? Neem dan contact op via 0900-8844. Noem dan het referentienummer:  2022480534. Een melding kan je ook anoniem doen op Meld Misdaad Anoniem of 0800-0700.

Bron: FB Politie Overbetuwe

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen