112

Man ernstig gewond geraakt bij val van trap ‘Polenhotel’ Zetten

Foto: 112 Nieuws Wageningen

Zetten – Bij het zogenoemde ‘Polenhotel’ aan de Wageningsestraat in Zetten is zaterdagavond een persoon ernstig gewond geraakt. Het was in de eerste instantie niet meteen duidelijk wat er was gebeurd.

Na onderzoek blijkt dat de man van de trap is gevallen.

Traumahelikopter

Er kwamen twee ambulances en een Officier van Dienst Geneeskundig, die bij meerdere ambulances ook altijd opgeroepen wordt, ter plaatse. Ook de traumahelikopter was aanwezig. De gewonde man is afgevoerd naar het ziekenhuis. Over de aard van zijn verwondingen is verder niets bekend.

In het pand aan de Wageningsestraat verblijven veel Polen die hier werken. Er was gisterenavond erg veel politie op de been. Omdat er mogelijk sprake was van een geweldsincident werd de vermoedelijke PD (Plaats Delict) afgezet voor onderzoek. Uit dit onderzoek bleek zondagochtend dat de onfortuinlijke man van de trap af was gevallen.

polenhotel

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen