Zet samen het vieren van onze vrijheid in Heteren op de kaart

17 okt , 6:45 1940-1945
heteren viert vrijheid oproep
Heteren Viert Vrijheid
Heteren - In 2025 vieren we 80 jaar vrijheid, ook in Heteren en 'Heteren Viert Vrijheid', een nieuw initiatief, hoopt dit volgend jaar eens goed op de kaart te zetten.
Met én voor inwoners. Daarvoor is er 24 oktober een bijeenkomst voor iedereen die daar aan bij wil dragen.

Heb je een hart voor vrijheid, oorlogsherinnering en democratie?

Nou, dan moét je hier wel bij zijn natuurlijk. De Tweede Wereldoorlog wordt in Overbetuwe steeds beter op de kaart gezet, we hebben het hier tenslotte ook erg te verduren gehad op ons 'Island'.
Het evenement The Island 40-45 trekt vele bezoekers en ook de herdenkingen bij de monumenten van de Britse 7th Battalion Hampshire Regiment en de Amerikaanse 101e Airborne Divisie door de stichting Never Forget Them wordt goed bezocht. Maar de vrijheid mag ook best gevierd worden.
Heb je een hart voor vrijheid, oorlogsherinnering en democratie? Dan word je van harte uitgenodigd om donderdag 24 oktober om 19:30 uur samen te komen in de Huiskamer van Heteren.
Onder het genot van een bak koffie hopen ze een nieuwe initiatiefgroep te starten, met als doel vanaf volgend jaar te starten met een evenement in de dorpskern over ‘Heteren Viert Vrijheid!’ Dit evenement zal vanaf 2025 jaarlijks plaatsvinden op de zaterdag na de herdenking van de helden van het Britse 7th Battalion Hampshire Regiment en de Amerikaanse 101e Airborne Divisie.
Dit is je kans om mee te denken, gelijkgestemden te ontmoeten en echt iets bij te dragen aan de verbondenheid in Heteren.
Voor vragen kun je contact opnemen via [email protected]

♦♦♦

·         Blijf op de hoogte via Facebook of Instagram of via de nieuwsbrief, inschrijven onderaan de pagina.
·         Lokaal(pers)bericht of evenement insturen? Dat kan via [email protected].
Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?
Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].
De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].