Tandarts Doppen verhuist naar Samenwerkende Tandartsen Zetten

Foto: Overbetuwe Nieuws Petra Scheutjens

Tandartspraktijk Doppen gaat verhuizen naar Samenwerkende Tandartsen Zetten, in de hoofdstraat. Dat laat Ton Doppen in een persoonlijke brief aan zijn patiënten weten.

Ton Doppen blijft zijn patiënten ook op de nieuwe plek behandelen. Tomas Doppen, die nu nog meewerkt in de oude praktijk, zal niet meegaan naar het nieuwe adres, net als Hermine Doppen, zijn vertrouwde tandartsassistente en praktijkvraagbaak. Daarentegen gaat Jolanda van Dam, (preventie)assistente, wel mee naar de nieuwe praktijk.

Persoonlijke redenen

Ton Doppen zegt in de brief dat hij in afgelopen jaren om persoonlijke redenen minder is gaan werken. Daar spelen zijn leeftijd en zijn kleinkinderen een grote rol in. Dat kwam de bereikbaarheid van de praktijk niet ten goede. Bovendien zijn er een aantal veranderingen die steeds meer tijd gingen kosten. Een fusie met de Samenwerkende Tandartsen Zetten bleek een goed oplossing.

Ton Doppen blijft uitvoerende tandarts

Samenwerkende Tandartsen Zetten is een allround tandartsenpraktijk met een vakkundig team. Er is voldoende parkeergelegenheid en het zit op een centrale plaats in het dorp. In de nieuwe praktijk blijven de bestaande afspraken zoveel mogelijk staan en Ton Doppen blijft de uitvoerende tandarts. Neem voor meer informatie contact op met Tandartspraktijk Doppen, telefoon 0488-454949 of per email [email protected] of kom langs op de Sleeënburgsestraat.

De contactgegevens vanaf maandag 3 februari zijn:

Samenwerkende Tandartsen Zetten
Hoofdstraat 12
6671CB Zetten
T: 0488 – 452415
E: [email protected]

 

I

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen