Samen Driel Duurzaam organiseert online thema-avond Duurzame Warmte

Foto: Anrita1705 via Pixabay

Driel – De werkgroep Samen Driel Duurzaam organiseert op donderdag 27 januari een thema-avond over Duurzame Warmte. Ondersteunt door gemeente Overbetuwe zal de werkgroep dieper ingaan op subsidies en financieringen.

Ook zo geschrokken van de nieuwe gastarieven? De online thema-avond start om 20.00 uur. De werkgroep Samen Driel Duurzaam bespreekt warmtepompen en plannen voor een eigen collectieve warmtebedrijf.

Ook als je alleen meer informatie wilt, ben je van harte welkom. Aanmelden verplicht je tot niets. Aanmelden kan door een mail te sturen naar [email protected].

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen