Open middag bij Tuinderij De Stroom in Randwijk

Open middag bij de biologische boerderij
Foto: Tuinderij De Stroom

Randwijk – Altijd al nieuwsgierig geweest waar je groente vandaan komt? Kom eens kijken op de boerderij en op het land! Tuinderij De Stroom houdt open middag op vrijdagmiddag 8 oktober van 13.30 tot 17.00 uur.

Je kunt meedoen aan rondleidingen en het grote Groenteparcours. De boerderijwinkel is open, kraampjes staan op het terrein en je mag zelf bloemen plukken bij Wilma.

Kom jij ook? Tuinderij De Stroom zit aan de Hemmensestraat 17 in Randwijk.

Biologische tuinderij

Op het Landgoed Hemmen in de Overbetuwe ligt de biologische tuinderij De Stroom. In deze bosrijke omgeving telen de groentemeiden op 3 hectare lichte kleigrond een grote verscheidenheid aan groentes. Ze werken op biologische wijze, dus zonder kunstmest of bestrijdingsmiddelen. De gewassen kunnen hier rustig groeien tot smaakvolle en gezonde groentes.

In de lente beginnen ze met raapsteel, sla, spinazie en bosuitjes. In de zomer volgen de bospeen, courgette, boontjes en suikermais, en tomaten, aubergines en paprika in de tunnelkas. De herfst is de tijd om knolselderij, wortels, bieten en kolen binnen te halen, en in de winter hebben ze nog prei, veldsla, boerenkool en spruitjes op het land.

Dit is maar een greep uit alle gewassen die ze telen. Kom kennis maken met Angelien, Welmoet en Linde.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail:[email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden