Lekkere zomerpeertjes plukken aan De Wuurde in Elst

Foto: Pexels

Elst- Zaterdag 15 augustus kun je lekkere zomerpeertjes komen plukken. Lekker voor in de compote maar ook om gewoon lekker op te eten, al zul je de wat hardere nog even moeten laten narijpen!

Stichting Overbetuwe Groen Natuurlijk helpt met ladders en emmers om alle peertjes naar beneden te halen, jij zorgt zelf voor een tas of mand.

Behoud en versterking

Stichting Overbetuwe Groen Natuurlijk (SOGN) uit Elst is een non-profit organisatie die bestaat uit een groep actieve en enthousiaste vrijwilligers. Zij zet zich in voor behoud en versterking van een rijke natuur en aantrekkelijke landschappen in de gemeente Overbetuwe.

Zo kunnen de inwoners van een groene en natuurlijke omgeving blijven genieten. Ze willen zorg dragen voor ons cultuurlandschap met fruitbomen, knotwilgen en kleine bosjes en bomenrijen. Waar natuur in het gedrang komt willen ze tegenwicht bieden aan die ontwikkeling met het inrichten van nieuwe natuur, vogelbroedkasten en bijenhotels.

En als de grote economische ontwikkelingen ons eigen welbevinden bedreigen, komen ze in actie voor een meer evenwichtige ontwikkeling: naast economie staat natuur!

Zomerpeertjes plukken

Je bent van 10:00 tot 12:00 welkom aan De Wuurde in Elst. Per kilo peren wordt een vergoeding gevraagd van 25 cent. Neem dus wat kleingeld mee en vergeet niet iets om de peertjes in te doen!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen