‘Tafeltje Dekje’ in Elst voor als zelf eten koken lastig is

Foto: Pixnio

Elst – Vrijwilligers van de Stichting Algemene Hulpdienst Elst bezorgen dagelijks koelverse maaltijden bij Elstenaren thuis die zelf niet of onvoldoende in de gelegenheid zijn maaltijden te bereiden, boodschappen te doen of om andere redenen niet in hun maaltijden kunnen voorzien.

Tafeltje Dekje

Elke week hebben cliënten een ruime keuze uit menu’s met heerlijke gerechten. Er is een uitgebreid aanbod uit de Hollandse, Mediterrane, Oosterse en wereldse keuken. De cliënt kiest zelf of eens per week of op meerdere dagen per week een maaltijd wordt afgenomen en bezorgd. Ook in het weekend worden maaltijden aan huis afgeleverd.

De kosten voor een hoofdmaaltijd variëren van € 6,03 t/m € 7,24. Een voorgerecht kost € 0,99 en een nagerecht € 0,89. De bezorging is gratis. Bij de bereiding, transport en afleveren van maaltijden worden in verband met corona besmettingsgevaar de RIVM-richtlijnen strikt nageleefd.

Wil je meer weten over Tafeltje Dekje dan kun je op werkdagen tussen 9 en 10 uur contact opnemen met de coördinator van de Algemene Hulpdienst, tel. 0481-374926 of per e-mail [email protected] . Ook vind je informatie op hulpdienstelst.nl.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden