Mogelijk Listeria bacterie in Sandwich Spicy Chicken ALDI

Foto: Aldi

Supermarktketen ALDI roept verpakkingen Sandwich Spicy Chicken terug. In deze sandwich is mogelijk de schadelijke Listeria bacterie aanwezig.

De terugroepactie is voor de verpakkingen Sandwich Spicy Chicken met houdbaarheidsdatum 03-07-2021 en de EAN-code 23049338.

Gevaarlijk voor de gezondheid

De sandwich in deze verpakkingen kan de schadelijke Listeria bacterie bevatten. Het eten van producten die besmet zijn met Listeria kan gevaarlijk zijn voor de gezondheid. Dat geldt met name voor jonge kinderen, zwangere vrouwen, ouderen en mensen met een verzwakt afweersysteem.

Heeft u deze Sandwich Spicy Chicken gekocht en heeft deze de genoemde houdbaarheidsdatum? Eet deze dan niet op. Breng het product terug naar de winkel. U krijgt het volledige aankoopbedrag terug; een kassabon is niet nodig.

Andere varianten van deze sandwich en verpakkingen met een andere houdbaarheidsdatum vallen niet onder deze terugroepactie.

Wilt u meer weten over deze terugroepactie van Sandwich Spicy Chicken? Neem dan contact op met ALDI via het contactformulier op de website van ALDI.

spicy

Bron: ALDI, 25 juni 2021

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail:[email protected].

Bron: Productwaarschuwing.nl

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen