Mogelijk salmonella in Xenos Italiaanse Kruidenstrooier

Foto: Xenos

Winkelketen Xenos roept een Italiaanse Kruidenstrooier terug. In de kruiden is mogelijk de schadelijk Salmonella bacterie aanwezig.

De terugroepactie geldt voor de Xenos Italiaanse Kruidenstrooier met artikelnummer 818499 en de THT datums 25/02/23 en 25/03/23.

Basilicum

In één van de kruidenmixen in deze strooier zit basilicum. In de basilicum is de schadelijke Salmonella bacterie aangetroffen. Het eten van producten die besmet zijn met de Salmonella bacterie kan schadelijk zijn voor de gezondheid, met name voor ouderen, zwangere vrouwen, jonge kinderen en mensen met een verminderde weerstand.

Als je deze kruidenstrooier hebt gekocht bij Xenos, gebruik deze dan niet (meer). Je kunt het product terugbrengen naar de winkel. Het aankoopbedrag krijg je dan terug. Een kassabon heb je niet nodig.

Wil je meer weten over deze terugroepactie van de Italiaanse Kruidenstrooier door Xenos? Neem dan contact op met de klantenservice van de winkelketen op telefoonnummer 088 – 02 74 300.

Bron: Xenos, 27 september 2021

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail:[email protected].

Bron: Productwaarschuwing.nl

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen