Lidl Snackday Magnetronpopcorn terug om bestrijdingsmiddel

Foto: Lidl

Supermarktketen Lidl roept de magnetronpopcorn van het merk Snackday terug. In het product zijn te veel resten van het bestrijdingsmiddel Chloorpyrifos gevonden.

De terugroepactie geldt voor de Snackday Magnetronpop in de smaak Zout en in de smaak Zoet met houdbaarheidsdatum 21-12-2024 en batchcode 22354.

Niet eten

Als je deze popcorn hebt gekocht, eet deze popcorn dan niet op. Je kunt de popcorn terugbrengen naar een filiaal van Lidl. Het aankoopbedrag krijg je terug.

Voor meer informatie over deze terugroepactie kun je contact opnemen met Lidl op de manier zoals aangegeven op de contactinformatiepagina van Lidl.

magnetronpopcorn

Bron: Lidl, 28 april 2023

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Bron: Productwaarschuwing.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen