Inloopspreekuur reizen met het openbaar vervoer in Elst

Foto: OV Ambasadeurs

Elst – Reizen met het openbaar vervoer is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Met hulp van ervaringsdeskundigen blijkt het makkelijker dan gedacht. Ervaren OV-ambassadeurs geven op het OV-inloopspreekuur (aankomende) reizigers uitleg, advies en tips over het reizen met trein of bus.

Langer zelfstandig kunnen reizen draagt bij aan persoonlijke zelfredzaamheid. Ervaren OV-ambassadeurs omarmen dit en helpen 55-plussers graag op weg. Vragen over het reizen met bus of trein zoals: ‘Hoe vraag ik een OV-chipkaart aan? Welk abonnement past het best bij mij? Hoe moet ik overstappen?’ worden door hen toegelicht. Op 10 maart opende wethouder Horsthuis-Tangelder het allereerste inloopspreekuur in Elst. Vanaf nu is dit speciale inloopspreekuur elke tweede donderdag van de maand.

Telefonisch spreekuur

Telefonisch contact met een OV-ambassadeur is ook mogelijk. Dagelijks zitten OV-ambassadeurs klaar tijdens het telefonisch spreekuur om OV-vragen te beantwoorden. Zij zijn bereikbaar op nummer: 038 – 303 70 10.

  • Maandag t/m vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur.
  • Dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur.
  • Maandag- en woensdagavond van 18.30 tot 20.00 uur .

LET OP!! Tijdens de zomerperiode van 1 juli t/m 31 augustus alleen bereikbaar in de ochtenden. De OV-ambassadeurs helpen je graag op weg!

Cookieinstellingen