Kunst in ’t Knooppunt: expositie van sfeervolle schilderijen

Foto: Karin Heinen Maassen

Valburg – Karin Heinen Maassen exposeert vanaf 1 januari tot en met 29 maart 2022 een serie nieuwe schilderijen in ’t Knooppunt in Valburg.

Karin schildert vanuit het gevoel en de emotie van dat moment. De schilderijen zijn veelal abstract en experimenteel. Haar inspiratie haalt zij uit gedichten, muziek, gevoelens, materialen, verhoudingen tussen mensen, boeken en de natuur. Karin werkt met veel verschillende materialen zoals verf, inkt, potlood, collage, stukjes glas, zand en stoffen.

MFC ’t Knooppunt is geopend op dinsdag- en donderdagochtend  van 10.00-12.00 uur en tijdens alle activiteiten. Informatie over exposities [email protected].

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen