Expositie kunstgroep Rapsodie in Elst

Foto: kunstgroep Rapsodie

Elst – Kunstgroep Rapsodie gaat exposeren op zondag 11 september. Leuk voor iedereen die interesse heeft in sculpturen van glas, brons en steen maar ook schilderijen, keramiek, sieraden en tekeningen.

kunstgroep rapsodieDe kunstgroep is ontstaan in 2021 in Elst waar de leden elkaar wekelijks treffen in atelier Helende Handen. Die bijeenkomsten zijn inspirerend maar ook gezellig. Vooral doordat alle leden een eigen kijk op kunst hebben en er verschillende technieken worden beoefend. Die veelzijdigheid is de reden dat de groep de naam Rapsodie heeft gekregen.

Meer informatie

Na een jaar samenwerken is het nu tijd voor een expositie. Daarom willen de zes leden van de Rapsodie kunstgroep graag hun werk laten zien op zondag 11 september in het huis en de mooie tuin van gastvrouw en exposant Ans Lichtenberg aan de Haydnstraat 36 in Elst. De expositie is geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Kom ook een kijkje nemen! Je bent van harte welkom!

 

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen