Kunst in ’t Knooppunt; Expositie Bijzondere fotocollectie

Expositie van fotografen
Expositie van fotografen
Foto: Robert Owen-Wahl via Pixabay

Valburg – Het Kunstenaars Collectief Valburg heeft een expositie samengesteld van een aantal fotografen; Marja Hakkoer, Nienke Wiering en Liesbeth Brinkhuis. Deze is te zien in het MFC ’t Knooppunt, Molenhoekplein 2 in Valburg.

Van december 2022 tot en met februari 2023 kan je genieten van deze gevarieerde fotocollectie. Tevens zijn er enkele beelden te zien van Liesbeth Brinkhuis en Nienke Faber.

Marja Hakkoer

Marja Hakkoer is al op 16 jarige leeftijd begonnen met fotograferen, toen met een klik klak Kodak, en nu, vele jaren later met moderne apparatuur. Ze noemt zichzelf vooral een natuurfotograaf, de onderwerpen haalt ze meestal wandelend of fietsend uit de natuur: bloemen, bomen, dieren, paddenstoelen. Daarnaast laat ze zich graag inspireren door de cursisten van Forte Fit Foto Extra en Focel (twee fotoclubs in Elst).

Liesbeth Brinkhuis

Liesbeth Brinkhuis schildert en beeldhouwt en maakt ook graag foto’s. De foto van het mysterieuze bos in ‘t Knooppunt is met de digitale spiegelreflex camera gemaakt in Australië, onderweg naar haar zusje. Liesbeth ziet overal wel iets moois, ook rondom haar huis in Valburg fotografeert ze veel. Het is de schoonheid van de alledaagse dingen die haar oog treft. Vaak gebruikt ze haar smartphone, gewoonweg omdat ze die altijd bij zich heeft.

Nienke Wiering

Nienke Wiering toont een aantal portretten van Valburgers. Portretten gelinkt aan hun beroep, karakter en/of hobby. Deze portretfoto’s zijn zowel in de fotostudio gemaakt als op diverse locaties. Door gebruik te maken van het aanwezige natuurlijke licht op locatie en het manipuleren van kunstlicht in de studio zet zij krachtige portretten neer die de karakters van de personen goed weergeven en waarin de passie voor hun vak of hobby naar voren komt.

Bron: Nieuwsbrief ’t Knooppunt Valburg

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen