Heteren in Halloweensfeer. Lampionnenoptocht groot succes

Heteren – Vrijdagavond, toen het al flink donker was, kwamen er uit alle hoeken van Heteren allerlei soort engige figuren naar de Bredeschool aan de Flessestraat.

Heksen, monsters, zombies en duiveltjes in alle soorten en maten. En die straten waar ze doorliepen, zagen er ook al niet zo vrolijk uit.

Lampionnenoptocht

Ze verzamelden zich voor de Halloween Lampionnenoptocht die in Heteren werd georganiseerd. Die ging in een vooraf gemaakte plattegrond door het dorp, daar was niet iedereen even blij mee want die hadden nu net hun tuin helemaal in Halloweensfeer gemaakt. Maar dat kon niet anders zei de organisatie, de kaart was al een tijd geleden gemaakt en ja, je kunt met een stel kinderen nu eenmaal niet het hele dorp door wandelen.

Gelukkig was daar ook René Verhoeven van Beelden uit de Lucht en die heeft met zijn drone een aantal foto’s gemaakt van een paar prachtige, griezelige tuinen.

Heteren leek dit jaar wel extra in Halloweensferen te verkeren en de verschillende creaties waren en zijn prachtig. Daar is een hoop werk in gaan zitten en de voorbereidingen zullen allerleukst geweest zijn want het griezelde er van af!

Het Oranje Comité Heteren had een prijs gekoppeld aan de Lampionnentocht voor wie het meest origineel verkleed was. Dat zijn Eric en Lily geworden. Na de tocht kon iedereen op eigen gelegenheid de deuren langs voor Tick or Treat.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen