Boeren houden feestelijk verlichte Kerst Trekkersrit

Woensdagavond hebben ongeveer 70 tractoren meegereden in een verlichte trekkersrit door de gemeenten Arnhem, Lingewaard en Overbetuwe.

De boeren verzamelden met hun verlichte tractoren tussen Elst en Arnhem en reden zo een route door de Laar, Schuytgraaf en een deel van Overbetuwe. Hierna werd de overtocht gemaakt naar Lingewaard waarna werd afgesloten in de wijk Westeraam in Elst. De boeren reden mee “om een beetje verlichting te geven in deze donkere tijd”, aldus een van de boeren.

Ven een kleine trekkersrit

Wat begon met een kleine 10 tractoren, liep op naar rond de 70 stuks. Vele mensen stonden met hun kinderen van achter de ramen te kijken naar alle versierde tractoren. Automobilisten stopte om foto’s en filmpjes te maken van de optocht.

Even na 22.00 uur ging de stoet met tractoren weer huiswaarts. Klik op de bovenste foto om de serie te zien.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen