Onderzoek naar reisgedrag inwoners Overbetuwe

Maak kans op een VVV cadeaubon
Maak kans op een VVV cadeaubon
Foto: Irina L via Pixabay

Elst – Ga jij dit jaar op reis? Hou je dan ook rekening mee of je dit duurzaam doet? Er loopt een onderzoek naar het reisgedrag waarbij je een VVV-bon kunt winnen.

Louis Smeets, student Spatial Planning (planologie) aan de Radboud Universiteit doet onderzoek naar het reisgedrag van de inwoners van de gemeente. Daarbij werkt hij samen met de gemeente Overbetuwe. Het doel is achterhalen hoe duurzamer reizen op een eerlijke manier mogelijk kan worden gemaakt.

Enquête

Wil je meehelpen hier meer inzicht in te krijgen? Vul dan de enquête in! Het invullen duurt ongeveer 5 à 10 minuten. Onder de respondenten worden twee VVV-cadeaukaarten ter waarde van 10 euro verloot. Om mee te doen met de loting vul je aan het einde van de enquête jouw email-adres in. Dit wordt alleen voor de loting gebruikt. Je kunt de enquête natuurlijk ook anoniem invullen.

Via deze link kun je de enquête invullen. Je kunt ook de QR-code in dit artikel scannen met je mobiel. Heb je na het invullen nog vragen? Deze kunt stellen door een mail te sturen naar: [email protected]

reisgedrag

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen en dat is onder andere goed voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen