Praktijkdag The DriveXperience voor senior rijbewijsbezitters

Foto: The DriveXperience

Elst – Ben je een senior autorijder, ouder dan 65 jaar en in het bezit van een geldig rijbewijs? Schrijf je dan in voor de praktijkdag The DriveXperience voor senior autorijders die door The DriveXperience wordt georganiseerd op zondag 16 oktober tussen 9.00 en 16.00 op de gemeentewerf, De Korte Helster 1 in Elst. Deelname is gratis maar VOL=VOL.

De gratis praktijkdag voor senior autorijders is inclusief broodjeslunch en de auto’s worden beschikbaar gesteld door Autobedrijf Broekhuis Opel in Elst. Je hoeft dus zelf geen auto mee te brengen; wél een geldig autorijbewijs!

Verkeersveiligheid senioren

De uitvoering van The DriveXperience wordt gefinancierd door de Provincie Gelderland vanuit het regionale werkprogramma verkeerseducatie 2022 Arnhem-Nijmegen en wordt vanuit de provincie Gelderland gecoördineerd. De gemeente Overbetuwe vindt verkeersveiligheid heel belangrijk en ondersteunt hiermee het initiatief van de Provincie om oudere verkeersdeelnemers op deze praktijkdag zelf achter het stuur te laten ervaren of de bestuurder zich nog helemaal thuis voelt in het huidige verkeer. En of het rijden nog steeds net zo soepel gaat als vroeger. Immers, verkeer verandert voortdurend en er komen nieuwe regels bij. Ken je die en kun je daarmee goed omgaan?

Test jezelf en verrijk jouw kennis tijdens deze gratis praktijkdag The DriveXperience voor senior rijbewijsbezitters! Ervaar ook hoe goed je al bent in het verkeer en welke punten je misschien nog kunt verbeteren. Deel jouw ervaringen met de andere senioren die meedoen. Leerzaam én gezellig!

Aanmelden via de website

Senior rijbewijsbezitters ouder dan 65 jaar kunnen gratis meedoen en zich aanmelden via The DriveXperience. Daar vind je ook aanvullende informatie. Na aanmelding krijg je een bevestiging per e-mail toegestuurd. Je kunt ook met jouw telefoon de QR-code scannen voor aanmelding en informatie.

Praktijkdag The DriveXperience

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen