Overeenkomst met zorgpartijen over komst naar de nieuwe Wanmolen

Foto: Gemeente Overbetuwe

Zetten –  De gemeenteraad ging eerder dit jaar akkoord met een investering van 12,5 miljoen euro voor de nieuwbouw van het Multifunctioneel Centrum Wanmolen (MFC) in Zetten.

Een belangrijke stap voor de realisatie van een modern en duurzaam gebouw, waarin een aantal voorzieningen voor de inwoners van Zetten wordt gehuisvest.

Intentieovereenkomst

Een aantal zorgpartijen sloot op vrijdag 10 maart een intentieovereenkomst met de gemeente over vestiging in de nieuwe Wanmolen. Het gaat om huisartsencentrum Zetten, Reflex Fysiotherapie en Verloskundigenpraktijk Buik Baby Borst. De plannen worden de komende tijd samen verder uitgewerkt. In de loop van dit jaar zal er duidelijkheid zijn over de huisvesting van de zorgpartijen.

Op de foto van links naar rechts wethouder Wijnte Hol, verloskundige Marieke Jurrius, huisartsen Nienke van de Sandt en Simone Snijders, fysiotherapeuten Arnoud Hoyng en Bob Pellen.

Bron: FB gemeente Overbetuwe

Lees ook: Eerstelijnszorgpartijen in het Multifunctioneel Centrum Wanmolen Zetten

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen