Leerlingen Herveld spelen de verkeerssituatie-bingo

Uitdelen op de Willibrordusschool
Uitdelen op de Willibrordusschool
Foto: Wilma van Dinter

Herveld – Maandag 9 oktober, op de eerste dag van de Week van de Veiligheid, zijn er weer leuke fotokaarten voor bingo uitgedeeld op de Willibrordusschool en Clara Fabriciussschool.

Met deze mooie bingokaarten met foto’s van verkeerssituaties uit de eigen schoolomgeving van de schooljeugd (bovenbouw) kunnen kinderen o.a. verkeersborden opzoeken en deze aankruisen. Een volle aangekruiste kaart geeft gratis toegang tot zwembad De Helster.

Zwemmen als beloning

Met deze bingokaarten wilt de gemeente Overbetuwe een bijdrage leveren aan een veilige en beweegvriendelijke schoolomgeving voor onze kinderen en stimuleren dat de kids op de fiets of wandelend naar school gaan (eventueel samen met hun ouders). Met als beloning lekker gratis zwemmen als de volle kaart wordt ingeleverd bij De Helster. Een mooie combinatie van gedragsbeïnvloeding, verkeerskennis en lekker bewegen!

Deze leuke actie is al eerder aangeboden in de Week voor de Gezonde Jeugd (juni) en in de Nationale Sportweek (september) op andere scholen in Overbetuwe. Gemeente Overbetuwe blijft het uitgeven herhalen op de basisscholen tot alle scholen een keer aan de beurt geweest zijn.

bingo, DriveXperience

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen