Geslaagde DriveXperience voor jonge autorijders op de gemeentewerf

Foto: gemeente Overbetuwe

Elst – Met de opening van The DriveXperience op zondagmorgen 8 oktober op de gemeentewerf, is ook de Week van de Veiligheid in Overbetuwe van start gegaan.

Deze mooie praktijkdag voor jonge rijbewijsbezitters is geopend met een aftrap op de mobiele baan en dat viel best nog tegen!

Praktijkdag

Deze aan de jongeren gratis aangeboden praktijkdag wordt uitgevoerd door The DriveXperience en wordt gefinancierd door de Provincie Gelderland. Met dank aan garage Broekhuis Opel Wageningen, die de auto’s ter beschikking heeft gesteld voor deze dag. Met deze praktijkdag ondersteunt Overbetuwe het initiatief van de Provincie om de jonge verkeersdeelnemers te laten ervaren om zelf achter het stuur te zitten en in drie modules te laten zien hoe goed ze als jonge autorijder in het verkeer al zijn en welke verbeterpunten zij wellicht nog kunnen bereiken.

Dank aan alle deelnemende jonge autorijders om op hun vrije zondag met hun deelname te investeren in het verbeteren van hun rijvaardigheid.

DriveXperience, bingo

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen