112

Als het te mooi klinkt om waar te zijn….. dan is dat meestal ook zo!

Een bloemetje voor  Lieke
Een bloemetje voor Lieke
Foto: Wilma van Dinter

Elst – Maandagavond 9 oktober vond de eerste bijeenkomst ‘Digitale Veiligheid’ in begrijpelijke taal plaats. Deze bijeenkomst organiseerde de gemeente Overbetuwe om mensen met een licht verstandelijke beperking handige tips te geven om sneller te herkennen wanneer je iemand of een situatie beter niet kunt vertrouwen.

De druk bezochte bijeenkomst werd gepresenteerd door Bleu Professionals in samenwerking met ervaringsdeskundige Lieke Derksen en de politie in de Wieken in Elst. Burgemeester Patricia Hoytink-Roubos heette vooraf alle deelnemers van harte welkom en zette Lieke Derksen even speciaal in het zonnetje met een mooie bos bloemen als dank voor haar inzet om samen met Maarten Keijzer van Blue Professionals deze presentatie tot een succes te maken.

En een succes was het zeker!

Aan de orde kwamen onder meer onderwerpen als babbeltrucs, veilig chatten, veilig pinnen, veilig omgaan met wachtwoorden en pincodes, veilig gamen en veilig afspreken bij online dating. Er werden veel vragen gesteld en ervaringen uitgewisseld.

Een agent van bureau Elst was aanwezig voor het beantwoorden van vragen en het geven van tips, alsook een medewerker van Overbetuwe, deskundig op het gebied van informatiebeveiliging en een medewerker van Integrale Veiligheid.

In verband met de grote belangstelling, overweegt Overbetuwe om deze bijeenkomst te gaan herhalen zodat iedereen die interesse heeft nog kan deelnemen. Kon je er nu niet bij zijn maar wil je wel de digitale samenvatting ontvangen van deze bijeenkomst met handige tips? Vraag deze dan aan via [email protected].

bingo, DriveXperience

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen