Lentefair/rommelmarkt zaterdag 1 juni in Zetten

Foto: Google Maps

Op het kerkplein, aan de Kerkstraat in Zetten, wordt weer een gezellige verkoopdag/rommelmarkt  gehouden op 1 juni 2024 van 10.00 tot 15.00 uur.

De markt bestaat uit een aantal kramen met bruikbare spullen, curiosa, een creatief kraam, boeken, fruit, plantjes, second hand (merk)kleding, een kraam met koffie, gebak, broodjes hamburger, en nog meer lekkers.

Ook aan de kinderen is gedacht

Voor de kinderen is er een springkussen, kinderen kunnen worden geschminkt, et cetera.

Gedurende de markt is tevens het kerkgebouw geopend en is het mogelijk een kijkje te nemen in de kerk. De kerk is van oorsprong een gotische kerk. De toren stamt uit de 14e eeuw met een koepelgewelf over de benedenverdieping. Het oudste deel van de kerk is het door kruisribgewelven overkluisde, driezijdig gesloten 15e eeuwse koor. Er is ook een fotopresentatie beschikbaar.

De opbrengst van de verkoopdag voor de diaconale jongerenreis naar Cantavir in Servië, waar de jongeren een lokale predikant gaan helpen met het opknappen van het kerkgebouw dat hij nog niet zo lang geleden ter beschikking heeft gekregen. Ook hopen de jongeren in contact te komen met Roma-gezinnen in de buurt van Cantavir, aan wie de predikant ook ondersteuning biedt.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen