Theatervoorstelling Ed Struijlaart – Alles op Rood

Foto: Vanessa Hofstra fotografie

Elst- Ed Struijlaart  staat op zaterdag 26 september om 21:00 uur in Theater De KiK met zijn voorstelling ‘Alles op Rood’.

Na het succes van zijn eerste theatervoorstelling ‘Gitaarmannen: van Clapton tot Sheeran’ komt Ed Struijlaart terug met een nieuw persoonlijk programma.

Muzikale reis

In Alles op Rood neemt Ed je mee op zijn muzikale reis van de afgelopen tien jaar. Vanaf het moment dat Ed op zijn negende Eric Clapton op televisie zag, wist hij dat zijn toekomst in de muziekwereld lag.

Alleen, durf je die sprong te wagen en wanneer? Waar begin je? Hoe maak je van je dromen werkelijkheid en wat doe je als het tegenzit? In 2010 nam Ed Struijlaart die gewaagde beslissing. Hij zei zijn baan op, om zich volledig te kunnen storten op zijn grote passie: de muziek.

Jubileumjaar tijdens de corona

2020 had voor Ed een jaar moeten zijn, waarin het 10-jarig jubileum groots werd gevierd. Maar toen gooide het coronavirus roet in het eten. Ed zat niet bij de pakken neer en stortte zich vol overgave op het geven van livestreams vanuit zijn studio. De Quarantaine Sessions waren een groot succes met duizenden kijkers in binnen en buitenland. Nu neemt hij deze ervaring mee het podium op en zal beproefde elementen uit zijn livestream gebruiken in het theater!

Struijlaart speelt zijn meest bekende nummers, maar ook songs die hij voor anderen schreef en bovendien nog nooit eerder heeft gespeeld.  Ed heeft gekozen voor een belangrijke rol voor het lot, want er is zoveel materiaal wat gespeeld kan worden, dat. Een rad van fortuin zal op bepaalde momenten in de voorstelling bepalen, welk lied er gespeeld gaat worden. Op deze manier zal geen enkele avond hetzelfde verlopen!

Ed maakt na tien jaar de balans op: was de sprong het waard om alles op rood te zetten?

Theater De KiK

Kaartjes zijn € 21,50 inclusief drankje en te reserveren via de website van Theater De KiK.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden