Van Lingezegen naar…? Waar gaat dit schilderij van Miriam Saric naar toe?

Dit kleurige schilderij is door de Duitse kunstenares Miriam Saric gemaakt voor The Colorfield Performance op Park Lingezegen. Ze was één van de 500 kunstenaars die een doek beschilderde die tot 3 oktober in de open lucht te zien waren op het evenemententerrein.

De kunstenaars hebben hun schilderij(en) opgehaald of ze zijn naar de nieuwe eigenaar gegaan. De schilderijen waren namelijk ook te koop. Het schilderij van Miriam werd niet verkocht en ze wilde het eigenlijk ook niet ophalen, ze wilde er ‘iets’ mee doen.

Daar had de redactie van Overbetuwe Nieuws wel een idee over en daarom staat het nu te wachten op een nieuwe eigenaar in de Overbetuwe. En wie dat gaat zijn, kun jij medebepalen!

Wie?!

Het schilderij is 122x122cm groot. Dat is een behoorlijke afmeting maar er zijn vast genoeg organisaties en/of stichtingen die daar wel plek voor hebben in de Overbetuwe.

Wij zoeken een stichting, organisatie of zorginstelling die:

  • zich inzet voor inwoners uit de gemeente Overbetuwe, op welke manier dan ook
  • gevestigd is in de gemeente Overbetuwe
  • ruimte heeft voor het schilderij
  • nog niet gerealiseerd hoeft te zijn maar dat binnen nu en een jaar wel is

Hoe werkt het:

  • Stuur jouw favoriete bestemming voor het schilderij van Miriam naar [email protected] of laat een reactie achter op Facebook, Instagram of Twitter. Tag ze, zodat ze weten dat ze kans maken en ze eventueel kunnen laten weten dat het voor hen echt niets is of ze er geen ruimte voor hebben.
  • Doe dit voor 30 november, dan gaan wij tellen welke organisaties door jullie genoemd worden
  • 2 december maken wij de top 3 van de meeste genoemde instellingen bekend, die we op de hoogte brengen dat ze meedingen en brengen een poll uit via Overbetuwe Nieuws
  • Stemmen mag dan tot en met 15 december
  • 16 december maken wij de winnaar van het schilderij bekend.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen