Opening Cultureel Seizoen bij Theater De KiK

Foto: Theater De KiK

Elst – Op zondag 11 september ben je de hele dag welkom bij Theater De KiK. Die zondag openen zij het culturele seizoen 2022-23, met allerlei activiteiten in en rondom het theater, dat te bereiken is via de Dorpsstraat achter de HEMA.

Lokaal en cultureel aanbod

Buiten op plein voor het theater vind je het aanbod van lokale culturele organisaties. Wil je lessen kunstgeschiedenis volgen, beeldhouwen, leren zingen, dansen of deelnemen aan musicallessen? Informatie hierover is te verkrijgen op de culturele markt bij Theater De KiK. De hele dag zijn er workshops van musical en ballet. Lokale bands komen optreden en diverse koren laten hun repertoire horen. Voor de kleintjes komen Dik & Pier zingen en heeft Netty de mooiste verhalen op het toneel.

Meer informatie

De opening is om 11.00 uur en de dag wordt om 18.00 uur afgesloten met gezellige muziek op het plein buiten bij Theater De KiK. Kom een kijkje nemen op zondag 11 september in het grote aanbod van culturele organisaties in de Overbetuwe.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen