Openlucht Vlooienmarkt in Park Lingezegen

Foto: jacqueline macou via Pixabay

Elst – Park Lingezegen houdt op zondag 31 juli een Openlucht Vlooienmarkt. Je bent welkom van 9.00 tot 16.00 uur. Kom je naar de openlucht vlooienmarkt? Kom dan zo veel mogelijk op de fiets!

Een leuke dag om te komen snuffelen tussen de spullen en genieten van Park Lingezegen!

Zoveel te zien

Het evenemententerrein staan dan vol met kramen en grondplaatsen met zolder- en garageopruimingen, nostalgische spulletjes, meubeltjes, lampen, tweedehands kleding, boeken, prenten, platen, speelgoed en nog veel meer. Er is voor iedereen wat wils! Er zijn ook oude ambachten te zien en er komen deelnemers van Santackergaard, Doornik Natuurakkers, Parksegaard en de Schaapskudde.

Park Lingezegen

Park Lingezegen is het landschapspark dat tussen Arnhem en Nijmegen ligt met veel ruimte voor mensen, landbouw, natuur, cultuur en water. De totale oppervlakte van Lingezegen beslaat 1700 hectare, en is dus ongeveer zo groot als 3400 voetbalvelden! Een flink gebied met vele mogelijkheden. Het evenemententerrein is het grootste terrein waar evenementen en activiteiten georganiseerd kunnen worden. Het terrein is open van karakter en ligt gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen en station Arnhem-Zuid. Zeker de juiste plek voor de Openlucht Vlooienmarkt van komende zondag!

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen