Expositie van Lincy Hoogveld in Galerie 1400 in Slijk-Ewijk

Foto: Overbetuwe Nieuws

Slijk-Ewijk – Binnen in het markante Witte Kerkje aan de Waaldijk kun je de expositie van de nieuwste werken van Lincy Hoogveld zien. De expositie is tot en met 4 december te bekijken.

De doeken zijn stuk voor stuk zintuigenprikkelend, met een warme uitstraling. Voor elk interieur een passend formaat, staand of liggend of zelfs rond. Daarnaast is er een grote variëteit aan werken in brons: vogels, vazen, vrouwfiguren, bloemen en schalen.

Elk weekend is Galerie 1400 open, op zaterdag en zondag van 13.00 uur tot 17.00 uur. Ze zouden het gezellig vinden als je even langskomt. De koffie staat klaar.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen