Kunst van Elfrie Peters in ’t Knooppunt Valburg

Kunstwerk van Elfrie
Kunstwerk van Elfrie
Foto: Elfrie Peters

Valburg – Elfrie Peters exposeert tot en met 24 november een serie nieuwe schilderijen in de ontmoetingsruimte van ‘t Knooppunt. Na jarenlang in Valburg te hebben gewoond is zij vorig jaar verhuisd naar Twente. Deze expositie brengt haar even terug naar haar oude thuis.

Kunst van Elfrie

Het werk van Elfrie kenmerkt zich door de diversiteit in onderwerpen. Zo zijn grote stillevens met bloemen te zien, andere stillevens en dieren in landelijke omgeving. Ook schildert Elfrie graag portretten, een aantal daarvan zijn hier geëxposeerd. Altijd zijn onderwerpen gekozen omdat deze haar raken en het zijn dus emoties die met veel passie en liefde worden omgezet op doek.

De stijl van de schilderijen kan figuratief/realistisch worden genoemd. Hoewel zij in het verleden met olieverf en aquarel schilderde, is voor de werken in deze expositie acrylverf gebruikt.

’t Knooppunt is geopend op dinsdag- en donderdagochtend  van 10.00-12.00 uur, iedere vrijdagavond vanaf 20.00 uur en tijdens alle activiteiten. Informatie over exposities [email protected].

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen