Schaatsen! Schaatsen! Schaatsen! Het Winterfestijn komt eraan!

Het Winterfestijn kan niet zonder vrijwilligers
Het Winterfestijn kan niet zonder vrijwilligers
Foto: Overbetuwe Nieuws Petra Scheutjens

Elst – Schaatsen! Schaatsen! Schaatsen! Het is altijd het primaire doel geweest van het Winterfestijn, maar dit jaar gaan ze zich daar nog meer op focussen. Gaat het Winterfestijn dit jaar door dan? Nou, wat de organisatie betreft zeker!

Na twee jaar uitstel, zal de schaatsbaan in Elst dit jaar eindelijk weer worden opgebouwd voor de 14de editie van Winterfestijn Overbetuwe. Veel blijft hetzelfde, maar er verandert ook wat.

Opbouw

Dit jaar wordt het Winterfestijn gehouden van vrijdag 16 december tot en met zondag 8 januari. Op 8 december start de bouw van de ijsbaan. Dus kom die week vooral een keer langs om de opbouw te zien. Ook dit jaar hebben ze veel vertrouwde activiteiten. Zo komen het curlen en de schaatslessen gewoon terug en krijgen ook de peuters en kleuters weer een eigen ochtend. En natuurlijk komen ook de scholen in de eerste week weer schaatsen.

De waardecheques van Overbetuwe Doet zijn weer in de brievenbus gevallen. Dit jaar doet het Winterfestijn Overbetuwe voor het eerst mee aan deze actie. Dus draag je je favoriete winterevenement een warm hart toe? Doneer je cheque dan aan de ijsbaan, want er is maar één ding écht belangrijk deze winter: Schaatsen! Schaatsen! Schaatsen!

Help!

Wil je ook besmet raken met het Winterfestijnvirus? Het Winterfestijn kan altijd extra handjes gebruiken. Meld je aan als vrijwilliger en laat de organisatie weten wat je graag doet en waar je talenten liggen.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen