Cabaret voorstelling Fuad Hassen ‘Vogelvrij’

Foto: Ngoc Chau

Elst – Zin in comedy op zaterdag? Kom zaterdag 19 november naar de voorstelling ‘Vogelvrij’ van Fuad Hassen in Theater De KiK in Elst. Er zijn nog kaartjes verkrijgbaar via Theater De KiK of 06-838 965 81. De voorstelling start om 20:30 uur, een avondje op je gemak naar comedy kijken en luisteren.

Vogelvrij

‘Vogelvrij’ is het vierde avondvullende cabaretprogramma van Fuad Hassen. Fuad valt op door zijn toegankelijke, laid-back comedy stijl. Het publiek is op zijn gemak bij Fuad en toch weet hij rake klappen uit te delen. Ook weer nu, in zijn programma ‘Vogelvrij’.

Ook de pandemie heeft Fuad aan het denken gezet. Wat als vanzelfsprekend werd gezien bleek ineens niet meer te mogen. Nu de maatregelen zijn verdwenen vraagt Fuad zich af of we Èchte vrijheid wel aankunnen. Zijn wij als volk niet al te veel gedomesticeerd? Want als je het gewend bent om via een app een volledige maaltijd thuisbezorgd te krijgen, wordt het vangen van een kip voor je avondeten ineens een heel ander verhaal…

Daar sta je dan. In je zelfgemaakte kleding. Met een kip in je hand. Onder een afdakje. Onbeschermd. Vogelvrij.

Een echte stand-up show, die Fuad de ruimte geeft om een show te maken zoals hij dat echt wil. Op zijn manier en ‘Vogelvrij’, soms in club setting en soms in de reguliere theaterzaal gespeeld. Zoals het Dagblad van het Noorden al schreef “Houd Hassen in de gaten”.

De pers over Fuad:

“Opnieuw valt het op hoe snel, hoe soepel en hoe effectief hij een zaal weet in te pakken.” (DvhN);”Fuad verstaat de kunst zijn fantasie lekker te laten ontsporen.” (Volkskrant)”Fuad Hassen (….) opnieuw een rustige, beheerste verteller, die goed is in het uitspelen van komische situaties en bovendien echt iets te vertellen heeft ” (NRC)

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen