Toneelstuk ‘Een leven’ van Benja Bruijning in de KiK

Foto: Benja Bruijning

Elst – Acteur Benja Bruijning (bekend van de films Alles is familie, De bende van Oss en de serie Bellicher) én echtgenoot van Anna Drijver, gaat solo het toneel op. Gewapend met een persoonlijke tekst van schrijver Nick Payne, in regie van Olivier Diepenhorst. Een spannende, ontroerende en humoristische toneelmonoloog, die boeit van de eerste tot de laatste seconde.

In Een leven is alles met elkaar verweven: geboorte en dood, vader worden en zoon zijn. Het stuk is daarin zowel grillig als geraffineerd. Het ene moment heeft de verteller het over zijn zwangere vrouw, het volgende over zijn stervende vader. Zo bewijst Payne hoe dicht de emoties bij elkaar liggen.

Recensie

“Acteur Benja Bruijning overtuigt in zijn eerste solovoorstelling. Elk leven bevat momenten van tragedie en komedie. Zet ze naast elkaar en je zult zien dat ze wonderbaarlijk veel overeenkomsten hebben. Dat is de inzet van deze monoloog: het publiek tegelijk laten lachen en huilen” – De Volkskrant

Het toneelstuk wordt gehouden op zaterdag 14 januari. Aanvang is om 20:30 uur. De tickets kosten € 21,00 per stuk inclusief drankje naar keuze. Reserveer hier je tickets.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen