Natuurwandeling met IVN gids in de uiterwaarde Oosterhout

Foto: Анатолий Стафичук via Pixabay

Oosterhout – ONS gezondheidscentrum Oosterhout organiseert in samenwerking met IVN RijnWaal op woensdag 23 november een natuurwandeling in Oosterhout.

Deze natuurwandeling is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in de natuur en gezellig wandelen. De tocht gaat deze keer door de uiterwaarden met aandacht voor het leven en landschap dat daar aanwezig is. Er zullen geen al te grote afstanden worden afgelegd, maar het kan hier en daar wel drassig zijn. Het advies is om stevig, liefst waterdicht, schoeisel te dragen. Als je een verrekijker hebt, neem die dan mee.

Praktische informatie

De start van de IVN RijnWaal natuurwandeling is om 10.00 uur vanaf de parkeerplaats ONS Gezondheidserf, Van Boetzelaerstraat 8-16 (nabij de Oude Groenestraat), Nijmegen.
Deelname is gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Vooraf opgeven is niet noodzakelijk.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen