Zondagavond code geel in deel van het land wegens onweersbuien

Foto: Wikimedialimages-pixabay

Het KNMI waarschuwt voor zondagavond voor stevige onweersbuien in het noorden en (zuid)oosten van het land. Voor Noord-Brabant en Limburg is vanaf zondag 18.00 uur code geel van kracht, voor Gelderland, Overijssel, Drenthe, Friesland en Groningen geldt die vanaf 20.00 uur.

Bij de onweersbuien is er kans op hagel, windstoten en kan er veel regen in korte tijd vallen, met plaatselijk wateroverlast tot gevolg, meldt het weerinstituut. Verkeer en buitenactiviteiten kunnen hiervan hinder ondervinden.

De weerwaarschuwing geldt voor Noord-Brabant en Limburg tot zondag middernacht, in Overijssel, Gelderland, Drenthe, Friesland en Groningen is de waarschuwing tot maandag 07.00 uur van kracht.

Bron: Nieuws.nl/ANP

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen