Speurtocht Kabouterpad in het Hemmense bos

Foto: Sabine van Erp via Pixabay

Hemmen – Hallo speurneuzen. Het kabouterpad team van CNME Hemmen heeft voor jullie weer een spannende speurtocht uitgezet op zondag 15 oktober.

Samen met het hele gezin kun je een gezellige en educatieve middag van 14.00 uur tot 16.00 uur beleven in het Hemmense bos.

Hoe gaat het in z’n werk ?

De inloop is tussen 14.00 uur en 15.00 uur. Je meldt je aan bij de mensen die aan de tafel bij de ingang van de Nonnenbrug/vijver aan de Veldstraat zitten. Er zijn daar beperkt parkeerplaatsen maar er kan ook rondom de kerk geparkeerd worden of bij de kasteeltuin.
Nog beter: kom zoveel mogelijk op de fiets.  En: Houdt afstand van anderen!

Meer informatie

Deelname per kind is 2 euro. Graag contant betalen, er is geen pin aanwezig. Je wordt welkom geheten en kijk nu maar eens of je een super grote kabouter ziet. Daarna ga je met papa, mama, oma, opa of een andere volwassene op zoek naar de verschillende opdrachten. Je moet wel goed speuren hoor, want misschien hebben de kabouters zich wel verstopt? Zo probeer je alle kabouters op te sporen.

Bron: CNME Hemmen

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen