Concert van twee zangkoren in het HPC Zetten

Foto: Facebook Gemengd Koor Together

Op zondag 10 november geven twee zangkoren uit Zetten samen een concert in het Hendrik Pierson College in Zetten. De koren zijn de Vluchtheuvelcantorij en Together.

De optredens worden gegeven om het zingen in een koor meer te promoten. Want zingen is niet alleen gezellig, zingen heelt, zingen verbindt en zingen geeft kracht. De twee koren openen samen het concert met ‘Gabriëla’s song’ en zingen daarna voor en na de pauze per koor een aantal liederen uit hun repertoire.

De Cantorij brengt onder andere het ingetogen ‘Thou knowest Lord’ van Henry Purcell en het Franse ‘Dirait on’ van Morten Johannes Lauridsen ten gehore. Together zal het wereldberoemde ‘Halleluja’ van Leonard Cohen zingen en het bekende ‘One moment in time’, geschreven door Albert Hammond en John Bettis in 1988.

De koren zullen aan het eind van dit concert het mooie Ierse afscheidslied ‘An Irish blessing’ zingen. De Vluchtheuvelcantorij staat onder de muzikale leiding van dirigent José Brands en voor het koor Together staat Lex van Diepen. Het is zeker de moeite waard om naar deze twee koren op 10 november te gaan luisteren. Ontdek hoe mooi er gezongen wordt in Zetten.

Het concert begint om 15.00 uur en de entreeprijs bedraagt 5 euro, inclusief een consumptie in de pauze. De zaal is open om 14.30 uur. Voor meer informatie kunt u bellen: 06 12132681.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen