Uitvoering Toneelvereniging Slijk-Ewijk

Foto: Toneelvereniging Slijk-Ewijk

Heeft u zin om een avond te lachten? Op vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober 2019 vindt de uitvoering van Toneelvereniging Slijk-Ewijk plaats in Dorpshuis Beatrix te Slijk-Ewijk. De zaal is open vanaf 19:00uur en het begint om 20:00uur. Deze avond wordt gespeeld “Een huis met gouden balken”een komedie in vier bedrijven.

De twee vrijgezellen zussen, Anna en Hilde, wonen samen in hun geboortehuis, dat al eeuwen in het bezit is van de familie Ruysdael. Carl, de oude butler, als jonge man al in dienst bij de familie, bedient bazige Anna op haar wenken. Simpele Hilde voelt zich eenzaam en verlaten, omdat ze al jaren het huis niet meer uit mag van Anna. Door komende geldzorgen wil Anna kamers gaan verhuren, maar duldt geen mannen in de nabijheid van haar zuster.

Peter “De Snaai”, die met veel interesse een boek heeft gelezen over het geslacht van Ruysdael, wil dolgraag eens rondneuzen in het grote huis en samen met zijn maat “Wilde” Sjon, reageren ze op de advertentie in de krant. Alleen hebben ze één klein probleem, zij zijn geen vrouwen. Maar Peter zou Peter niet zijn als hij daar geen oplossing voor kan bedenken. Alleen moet Sjon nog worden overgehaald, want die ziet zijn plan totaal niet zitten, omdat hij veel te trots is op zijn mannelijkheid. Net op het moment, dat Anna zich klaarmaakt om de eerste huurders te kunnen ontvangen, heeft Hilde wel iets heel merkwaardigs uit de tuin gehaald……. En wat doet de rare zwerfster Magda eigenlijk op het landgoed?

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen