Inwoners uit Herveld werken mee aan musical over Jack the Ripper

Foto: Christan Leenders

Van 30 oktober – 2 november presenteert vereniging MusicalMakers de indrukwekkende musical Jack the Ripper waaraan diverse mensen uit Herveld aan meewerken.

Al jaren is Jarno Scholten een creatieve spil bij diverse musicalverenigingen. Naast zijn betrokkenheid bij Music Herveld is hij ook al jaren zeer actief bij vereniging MusicalMakers als componist, koorleider, dirigent en muzikaal leider. Speciaal voor de vereniging, schreef en componeerde hij samen met Jet Pit diverse succesvolle producties. Onder leiding van Jarno Scholten wordt het publiek in Jack the Ripper getrakteerd op prachtige livemuziek!

Ook Anna Lucassen uit Herveld heeft aandeel in deze musical! Anna komt uit Herveld en theater zit absoluut in haar bloed! Zo speelt ze al jaren mee in succesvolle producties van o.a. stichting Stamppij en Music Herveld. Voor deze productie kruipt zij in de huid van prostituee Mary Jane Kelly, een slachtoffer dat op brute wijze aan haar einde kwam. “Mijn personage ontwikkelt zich gedurende het stuk en maakt uiteindelijk keuzes die ze eerst niet zou maken, een absolute aanrader!”, aldus Anna.

Het verhaal
De musical vertelt het verhaal van de beruchte seriemoordenaar die Londen in 1888 met de gruwelijke moord op meerdere hoeren, volledig in rep en roer bracht. In 1993 wordt James’ dagboek pas gevonden; het is hét bewijs voor zijn misdaden en dient als basis voor deze fantastische musical vol afgrijzen en fascinatie. Op 30 oktober – 2 november 2019 in de Cultuurspinnerij De Vasim Nijmegen. Kaarten: www.musicalmakers.nl/events.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen