Mantelzorgers in het zonnetje

Foto: Pixabay

Op zondag 10 november is het de landelijke dag van de Mantelzorg.

Forte Welzijn Mantelzorg Overbetuwe organiseert voor alle mantelzorgers in de gemeente een speciale dag om hen te bedanken. Ook de jongeren die opgroeien met zorg worden hierbij niet vergeten.
Op 6 en 7 november worden de jonge mantelzorgers in het zonnetje gezet, op maandag 11 november is het de beurt aan volwassen mantelzorgers. Kijk voor het volledige programma en informatie over het aanmelden op de website van Forte Welzijn Overbetuwe.

Voor de begeleiding van en steun aan mantelzorgers in Overbetuwe is er nu Mantelzorg Overbetuwe. Achter Mantelzorg Overbetuwe staat een organisatie met een actieve groep vrijwilligers en er is veel kennis en ervaring op het gebied van mantelzorg.

De vrijwilligers staan mantelzorgers met raad en daad terzijde als zij de grenzen van zorg en belastbaarheid soms even uit het oog verliezen en mantelzorg een opgave wordt. Ook voor jonge mantelzorgers zijn er activiteiten en is er steun.

Heb je vragen over- of behoefte aan (meer) informatie over mantelzorg, individuele ondersteuning, activiteiten rondom mantelzorg, zoals de Dag van de Mantelzorg, dan kun je contact opnemen met Marijke Arends, mantelzorgcoördinator Forte Welzijn. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 06 – 49 88 10 94 of via het algemene telefoonnummer  van Forte Welzijn : 085 – 040 60 66. Of mail naar: [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen