Werkzaamheden Rijksweg-Zuid (Elst) van spoorweg tot aan viaduct A15

Foto: Pxhere Creative Commons CCO

Vanaf vrijdag 1 november 20.00 uur t/m maandag 4 november 5.00 uur zijn er werkzaamheden aan de Rijksweg-Zuid. ProRail vervangt de spoorwegovergang. Gemeente Overbetuwe vervangt het asfalt tussen de spoorwegovergang en de kruising Wolfhoeksestraat en Reethsestraat.

Tegelijkertijd zullen er plaatselijke reparaties uitgevoerd worden aan het asfalt, vanaf de Wolfhoeksestraat tot aan de toerit van de A15. De rijbaan van de Rijksweg-Zuid wordt afgesloten voor al het doorgaande verkeer. De fietspaden in beide richtingen worden afgesloten i.v.m. het vervangen van de spoorwegovergang.

Bereikbaarheid

Doorgaand verkeer van en naar Elst wordt omgeleid via de A15 en de A325, Aamsestraat, Industrieweg-Oost en de Olympiasingel. Aanwonenden/bedrijven gelegen aan de Rijksweg-Zuid, tussen de Olympiasingel en de spoorwegovergang, zijn tijdens de werkzaamheden bereikbaar. Aanwonenden op het gedeelte tussen de spoorwegovergang en de Wolfhoeksestraat kunnen gebruik maken van de fietspaden. Fietsers krijgen de omleidingsroute via de Reethsestraat, Eimerensestraat en de Wuurde.

Bij slecht weer

De werkzaamheden aan het asfalt gaan niet door met slechte weersomstandigheden. Deze zullen dan verplaatst worden naar het weekend van 8 t/m 11 november. Daarentegen zullen de werkzaamheden van de spoorovergang wel doorgaan met slecht weer.

Vragen

Heeft u vragen met betrekking tot de afsluiting en de werkzaamheden? Neem dan contact op met de uitvoerder van Mouwrik Waardenburg Oost, dhr K. van Os via 06-34110404 of de bedrijfsleider van Mouwrik Waardenburg Oost, dhr. W. Wagener via 06-29409392.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen