Gouden echtparen gehuldigd in Overbetuwe door burgemeester

Foto: Gemeente Overbetuwe

Burgemeester Hoytink-Roubos huldigde 25 echtparen uit de verschillende dorpen van Overbetuwe, omdat zij dit jaar 50 jaar zijn getrouwd getrouwd. Deze echtparen trouwden in september tot en met november.

De feestelijke huldiging werd gehouden in Zalencentrum Driessen in Driel. Dit was de derde bijeenkomst van dit jaar. In haar toespraak blikte burgemeester Hoytink-Roubos terug op belangrijke gebeurtenissen uit 1969, het jaar waarin de echtparen in het huwelijk traden. Echtpaar van Voorst-Janssen en echtpaar Derksen-Arnoldussen werden extra in het zonnetje gezet. Beiden echtparen vierden vandaag ook echt hun gouden bruiloft en werden door de burgemeester nog eens extra gefeliciteerd en door allen aanwezig toegezongen!

Met de burgemeester op de foto

De echtparen kregen een corsage van de burgemeester opgespeld. Daarna mochten ze met haar op de foto. Iedereen werd getrakteerd op feestelijk gebak. De Pauzeband uit Driel zorgde voor de muzikale feestsfeer.  Zowel voor de echtparen als voor de burgemeester en aanwezige wethouders was dit een geslaagde bijeenkomst.

De volgende huldiging

Opgelet: gouden echtparen getrouwd in december, en dat zijn er maar liefst 52(!)
Burgemeester Hoytink-Roubos nodigt u graag voor een huldigingsbijeenkomst op 12 december. U ontvangt hiervoor een persoonlijke uitnodiging.

#gemeenteoverbetuwe

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen