Samenwerking Lingewaard en Overbetuwe voor goede dienstverlening

Foto: Gemeente Overbetuwe

Inwoners van de gemeente willen goed en snel geholpen worden, een aanvraag doen of een antwoord vinden op hun vragen. Dit kan aan de balie, via de telefoon of op de website. Inwoners regelen echter steeds meer online.

Gemeente Overbetuwe moet ervoor zorgen dat deze online dienstverlening met de tijd meegaat, dat de netwerken stabiel zijn én dat de laatste kennis op het gebied van ICT in huis is. Daar profiteren de medewerkers van de gemeente trouwens ook van.

Samenwerking Lingewaard en Overbetuwe

De colleges van de gemeenten Lingewaard en Overbetuwe hebben besloten om hierbij te gaan samenwerken. Dit doen we zodat we onze dienstverlening verder kunnen verbeteren en kosten kunnen verminderen. Ook ontstaat er een team dat voldoende kennis en expertise heeft om goed in te spelen op de snelle ontwikkelingen.

“We zijn blij met deze stap.”

Loco-burgemeester Witjes (Lingewaard) en wethouder Faber-de Lange (Overbetuwe) geven aan: “We zijn blij met deze stap. De samenwerking gaan we aan omdat het echt meerwaarde heeft voor beide gemeenten. Dit past bij de samenwerking waar beide gemeenteraden eerder ook al ruimte voor hebben gegeven. En daar zijn we als buurgemeenten trots op!”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen